EN

NL

Art Zuiderzee Gouden Cirkel Netwerk

Het Art Zuiderzee Project richt zich op het Zuiderzeegebied, grotendeels niet geïntegreerd in het landelijke culturele leven, zal dienen als een nieuwe locatie voor een jaarlijkse internationale en nationale kunsttentoonstelling, omvat een uitgestrekt gebied van 400 km in een cirkel en verenigt 30 verschillende erfgoedlocaties, omdat het een baanbrekend conceptproject presenteert met het werk van 30 nationale kunstenaars naast 30 internationale kunstenaars.

 

Art Zuiderzee verbindt alles in en rond het Zuiderzeegebied en zet het gebied als één zone op de kaart. Zo bouwen wij ook aan ons Art Zuiderzee Gouden Cirkel Netwerk, want het verbinden van gelijkgestemden in de omgeving vinden wij net zo belangrijk.

 

Blijf op de hoogte van kunst en cultureel erfgoed rondom het Zuiderzeegebied. Schrijf je in en word lid van het Art Zuiderzee Gouden Cirkel Netwerk, ontvang als eerste informatie over onze events zoals een lezing, artist talk, atelierbezoek of een art dinner. Elk jaar ben je welkom op onze Art Zuiderzee Bijeenkomst tijdens de Art Zuiderzee Finissage en Art Zuiderzee Boekpresentatie.

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

ART ZUIDERZEE

KUNSTROUTE ROND DE ZUIDERZEE

KUNSTENAARS

STORY

De eerste Art Zuiderzee Route vindt plaats in de zomer van 21 juni t/m 8 september 2024, duurt 80 dagen en is 408 km lang.

 

Art Zuiderzee is een zomerse kunstroute en toont internationale en nationale site-specific beeldende kunst in of rond cultureel erfgoed dat deel uitmaakt van het Zuiderzeegebied. Art Zuiderzee bestaat uit (e)fiets- en vaarroutes en verbindt alles in en rond het Zuiderzeegebied.

 

De Art Zuiderzee Bezoeker ervaart de diversiteit en rijkdom van dit gebied in heden en verleden door middel van kunst, cultureel erfgoed en de omgeving. Hollands water en landschap, musea, architectuur, pittoreske dorpjes en steden omringen het watergebied als een gouden cirkel en zijn als verborgen parels.

 

Art Zuiderzee neemt je mee door de tijd!

Reserveer je ticket op voorhand.

Stichting Art Zuiderzee Route

Contact

Doelstelling

Beleidsplan Culturele ANBI

 

Over ons

Founder Director

Bestuur

Curator supervisor

Financieel adviseur

Comité van aanbeveling

Kinderambassadeur

 

Samenwerkingen

Partners & Samenwerkingen

Sponsoring

Deelnemen

Vacatures

 

Art Zuiderzee 2024

Tickets

Artist in Residence

Art Zuiderzee Routemap

Locatie deelnemers

 

Contact

Stichting Art Zuiderzee Route

Kerkepad 18

1131 XN Volendam

Nederland

 

+31 (0)6 48 15 03 47

Info@artzuiderzee.com

 

Schrijf je in voor de Art Zuiderzee Gouden Cirkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

DISCLAIMER

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Bedankt

 

 

Art Zuiderzee geeft de toekomst een verleden en het verleden een toekomst

 

i-DEPOT P.C. HART 2016 - present